Важное сообщение
По техническим причинам (сертификат безопасности сайта) пользователи не могут получить доступ к аккаунту FatSecret через сайт.
Пожалуйста воспользуйтесь одним из наших мобильных приложений.
  
 
Добавить в мою Поваренную Книгу
Добавить в Пищевой Дневник
Порции:
4 порция(и)
Время Подготовки:
10 мин
Время приготовления:
16 мин
Виды блюд:
Основные Блюда
Рейтинг:
Average FatSecret member ranking Средний Рейтинг Членов FatSecret
написано членом: NaptownM

Adobe and Parmesan Crusted Tilapia

A mild and flavorful low fat fish dish.

Ингредиенты

Способ Приготовления

  1. Mix the Adobo spice (or you can make your own Adobo spice by combining equal amounts of cumin, onion powder, salt, ground black pepper, garlic powder, and turmeric), and oregano.
  2. Pre-heat an iron skillet, preferably an iron grilling skillet on medium-high heat. Coat the skillet well with the olive oil.
  3. Prepare the fish by rinsing with cold water and pat dry with a paper towel or cloth. Apply the spice mixture to both sides of the tilapia fillets.
  4. Add tilapia fillets to the skillet and cook for 6 minutes on each side. Add lime juice to the skillet after the fish is flipped.
  5. Grate the ground black peppercorn and lightly sprinkle the grated parmesan cheese over the tilapia fillets.
  6. Place the iron skillet in the oven for 1 minute if you have a broiler, 2-3 minutes otherwise.
  7. Remove skillet from the oven and remove the fillets from the skillet. Allow to sit for 2 minutes.
  8. Serve fillets with or without a garnish. Best served along with a salad and a small portion of roasted red potatoes.
712 членов добавили этот рецепт в их поваренную книгу.
 

Отзывы 
This dish was so so delish!!(licking my lips). Very tasty..I did cook the fish 6 minutes on both sides. I used chipotle pepper sauce in place of the adobo and mixed that with the oregano. I will be making this dish alot. I'm in love. :)
user vote
16 окт 12 написано членом: BBD5
My husband absolutely loved this dish! It was very tasty. I subbed lemon juice for lime juice (didn't have any) and cut the amount of olive oil in half and it turned out fantastically. I didn't have Adobo seasoning, so I followed the tip given in the recipe; it was so quick and easy that I was able to have dinner ready in about a half hour. (I started with one and wound up having to use two skillets to hold the fish, so that's part of why cooking time for me took longer. This is a very quick to prepare dish.) Though 6 minutes cooking time is definitely too long. I cooked my fish for 2 minutes each side and that was enough.
user vote
11 апр 12 написано членом: MrsTofu
excellent - even with a couple of substitutions such as a "summer savory" from spice island for the oregano and no turmeric and halibut for tilapia.
user vote
02 янв 12 написано членом: karen cville
the recipe look great, but in order to be able to use it for induction, we'd need to know the serving size and of course, how many net carbs in a serving,
user vote
12 ноя 11 написано членом: ob2il
UMMM GOOD
user vote
12 июл 11 написано членом: OCEAN BREEZE
Delicious~! I used ocean perch and lemon juice only because that is what I had on hand....very good recipie!
user vote
17 янв 11 написано членом: JMM7
Great recipe! Used swordfish...delicious!
user vote
11 ноя 10 написано членом: Mrs 2290
Tasty and simple. My fish needed less than 6 mins each side. I thought the oil seemed excessive but it's really necessary to keep the fish from sticking to the pan. Also, I think the title is meant to be Adobo not Adobe.
user vote
08 июн 10 написано членом: kimcurtiss
Very good. I used cod instead of tilapia.
user vote
31 май 10 написано членом: mlwqx
Nice mix of variety and flavors
user vote
26 май 10 написано членом: Runesinger

     
 

Написать отзыв для этого рецепта



Вы должны войти, чтобы оценить этот рецепт. Нажмите здесь, чтобы войти.
 

Найти Больше Рецептов

Фильтровать по Типу Еды

Основные Блюда

Новейшие Рецепты

написано членом: p8g8n5fnyr
Простой, быстрый и легкий рецепт.
написано членом: hrapai.marina
Вкусный и быстрый рецепт на обед или ужин.
написано членом: Еваааааааааааааа
Мягкий и вкусный, идеально подходит к кофе.
написано членом: Леночка1982
Нежный, пушистый и вкусный.

Добавить Рецепт

Питательная ценность:

В одной порции Adobe and Parmesan Crusted Tilapia 244 калорий.
Классификация калорий: 59% жир, 2% углев, 39% белк.

Пищевая Ценность
Размер Порции
в порции
в порции
Энергетическая ценность
1020 кДж
244 ккал
Жиры
16,35г
Насыщенные Жиры
3,388г
Транс-Жиры
Мононенасыщенные Жиры
9,856г
Полиненасыщенные Жиры
1,469г
Углеводы
1,18г
Сахар
0,16г
Клетчатка
0,4г
Белки
24,13г
Натрий
798мг
Холестерин
58мг
Калий
23мг
12%
от РСК*
(244 кал)
12% РСК
Классификация калорий:
 
Углеводы (2%)
 
Жиры (59%)
 
Белки (39%)

Получить приложение
    
© 2024 FatSecret. Все права защищены.